Tjänster

Massage

 

Oavsett om du har bekymmer med muskelspänningar, huvudvärk, stelhet eller bara vill ha en avkopplande stund för dig själv så kommer jag göra mitt yttersta för att du ska bli nöjd. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig gärna att välja en tid som är lagom för den typ av massage du önskar.

 

Priser:

35 min 350 kr

45 min 450 kr

60 min 550 kr

 

I samband med ditt första massagebesök hos mig kommer du att få fylla in en hälsodeklaration. Det är en säkerhet för både dig och mig så jag inte missar några eventuella sjukdomar eller skador.

 

ERBJUDANDE! Vid bokning av 3 massagebehandlingar får du 20% rabatt på det totala beloppet på 3 behandlingar. T.ex. 3 st x 45 minuter, ord.pris 1350kr - med rabatt 1080kr. OBSERVERA att det rabatterade priset endast gäller när man betalar alla 3 behandlingar vid första tillfället!

 

I nuläget i jakten efter en perfekt lokal så gör jag enbart hembesök. Avgift för hembesök: ca 10 km radie runt Jönköping 50 kr. För längre resor kontakta mig!

 

Kinesiologitejpning

 

Till skillnad från sporttejp så är Kinesiologitejp elastisk vilket innebär att den följer kroppens naturliga rörelser. Vad tejpen gör är att den avlastar och hjälper muskeln att slappna av. Ett utmärkt alternativ till överbelastningar eller tidigare skador.

 

Tejpning 250kr

Tejpning i samband med massagebehandling 50kr

Köp av en rulle tejp 199kr

 

 

NYHET!

 

Kom igång med träningen på 8 veckor!

Vill du komma igång med träningen men drar dig för att gå till ett gym? Tillsammans i mindre grupp kombinerar vi styrka och kondition med kroppsvikten som främsta redskap. Det spelar ingen roll om du känner dig ringrostig eller är nybörjare, alla är välkomna! Vi träffas 2 gånger i veckan under 8 veckor utomhus.

 

Det viktigaste av allt! Jag vill visa att man kan ha roligt samtidigt som man tränar.

Inga förkunskaper krävs!

 

Prova på-pris för 8 veckor: 640kr

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved